PROIECT VÂNDUT

DETALII PROIECT

Suprafața:


Parter:


Mansardă:


Total teren conform CF: 521 mp
Suprafață construită: 158 mp
Suprafață construită: 86 mp
Amprenta la sol a construcției: 158 mp
Suprafață utilă: 81 mp
Suprafață utilă: 59 mp

 

Compartimentare: 

La parter: living 25 mp; bucătărie cu cămară 17 mp; domitor 15 mp;  baie 5 mp;  spațiu depozitare 3 mp; holuri acces 16m. În plus mai avem: terasa 24 mp și loc parcare auto 29 mp; 
La mansardă: dormitor 15 mp cu dressing atasat 3 mp;  dormitor 14 mp cu spațiu depozitare atasat 5 mp;  baie 6 mp; spațiu tehnic 7 mp; pasarela 9 mp 

DE CE ACEST PROIECT?

Amplasare bună, materiale de calitate și instalații profesionale.
CONTACT

Amplasare și poziția în teren a construcției

Vila va fi nou-construită în regim de înălțime parter + mansardă, cu ”predare la cheie” (toate finisările incluse dar fără mobilier). Ea va fi amplasată într-o zonă centrală (Grădiște), la 1 min cu auto sau 7 min pe jos față de zona Podgoria.

Proiectul este prevăzut ca o construcție retrasă față de frontul stradal (10 m de la stradă), ocupând toată lățimea terenului (dar fără a limita accesul auto în spatele terenului), oferind astfel un atrium cu spații verzi, ce creează intimitate proprietarului încă de la intrare.

În curtea din spate vila este prevăzută cu spațiu verde de tip gazon cu suprafață de 224 mp (16 m adâncime cu 14 m lățime).

Arhitectura

Compartimentare de excepție, cu volume mari în living și bucătărie, cu deschideri pe verticală până la acoperiș, pereți vitrați spre exterior și lumină naturală indirectă din planul acoperișului.

Materiale de construcție și de închidere utilizate

Materialele utilizate la pereții exteriori și interiori sunt blocuri de zidărie tip YTONG (cu grosimea de 45 cm la exterior), eliminându-se necesitatea suplimentării cu polistiren a zidăriei exterioare și permițând astfel difuzia naturală spre exterior a vaporilor  de apă. Peretele de la parterul construcției dinspre curtea interioară a casei (care se întinde pe toată lățimea clădirii) este confecționat din termopan cu trei rânduri de sticlă (tip LOWE) oferind astfel un design deosebit construcției, cu o vedere panoramică  asupra spațiul verde din curtea interioară. Arhitectura casei este în așa fel gândită încât acest perete de sticlă  este umbrit vara de extensia acoperișului mansardei, oferind răcoare,  in timp ce iarna razele soarelui pot pătrunde în living, oferind căldură. Invelitoarea acoperișului este din țiglă ceramică. Planseele sunt din beton armat, la fel stâlpii, grinzile și centurile. Casa oferă un plus de lumină fată de una obisnuită datorită ferestrelor Velux din planul acoperișului, ferestre care luminează spațiile din living și bucătărie oferind astfel o percepție deosebită și spectaculoasă a spațiilor respective. De asemenea, ferestrele Velux asigură și o bună ventilare naturală a întregii case.

Toate ferestrele exterioare sunt din termopan cu trei rânduri de sticlă (tip LOWE) inclusiv ferestrele Velux.

Instalaţiile

Termice: locuința va beneficia de un sistem de încălzire în pardoseală marca TECE Germania și va fi dotată cu senzori de temperatură în fiecare încăpere, pentru o  reglare individuală a temperaturilor. Cazanul folosit va fi cu condensare, marca Viessmann Germania, automatizarea acestuia fiind cu senzor exterior, curbe de temperatură și programare orară și săptămânala. Astfel, casa beneficiază de un sistem eficient energetic.

Sanitare: Țevile și fitingurile folosite pentru instalațiile sanitare sunt de cea mai bună calitate, din polietilenă reticulată marca TECE Germania. Corpurile sanitare de tip wc, bideu și lavoare sunt suspendate, wc-urile au rezervoarele incorporate în pereți iar dușurile sunt cu rigolă la nivelul pardoselii.

Electrice: casa va avea racord trifazic și monofazic, instalațiile electrice interioare vor fi în tubulatură îngropată, cu aparatură marca Gewiss.

Galerie Foto

Video

ETAPE CONSTRUCŢIE

În luna august 2018 : etapa demolării clădirii vechi

Înainte de august 2018: clădirea veche, înaintea demolării

Etapa 3: Casa în roșu

Etapa 2: Zidire pereți cu blocuri Ytong

Etapa 1: Fundație, elevație și turnare placă armată cota 0,00

PROIECT FINALIZAT

Termenul final estimat al execuției: primăvara anului 2021.

Vila va avea toate finisajele incluse în preț, în regim “predare la cheie”

(mai puțin mobilier și elemente decorative).

LOCAŢIE

Ai o întrebare?

Pentru mai multe detalii ne puteți contacta printr-un email către office@termocontrol.ro sau telefonic la numărul 40 257 206 566