Archives

You Are Here: Home / Portfolio

Montaj sistem termic de încălzire cu ventiloconvectoare Cazinou Arad

La o sală de evenimente am montat sistemul termic de încălzire cu ventiloconvectoare (în tavan și pardoseală) și cu încălzire în pardoseală (aprox. 1.000mp), cu montajul a două centrale termice marca Viessmann cu o capacitate de 80kW/buc.

Rețelele termice au fost executate cu țevi de oțel-carbon și țevi multistrat reticulată (sistem Rehau).

Montaj sistem termic stadionul Uta

La un stadion am montat sistemul termic, astfel: executarea integrală a traseelor termice de încălzire-răcire prin care încălzirea este asigurată de o cascadă de 7 centrale termice de 60kW montate de noi, iar răcirea este asigurată prin intermediul unui chiller. Atât încălzirea cât și răcirea este dată prin ventiloconvectoare de tavan și de perete.

Sistem de canalizare pluvială și menajeră Vilă Arad

La o casă proprietate privată am executat sistemul de canalizare pluvială și menajeră. Am monat și o pompă de căldură marca Viessmann, varianta aer-apă, care asigură confortul termic al vilei prin pardoseală (prin pardoseală este asigurată răcirea în sezonul cald și căldură în sezonul rece).

Sistem de alimentare cu apă rece/caldă IRATOȘU

La o casă proprietate privată am executat sistemul de alimentare cu apă rece/caldă și recirculare pentru sistemul sanitar și distribuția coloanelor aferente încălzirii în pardoseală (cu montajul de distribuitoare marca TECE).

Sistemul de canalizare pluvială Clinică Privată

La o insituție din domeniul sănătății am executat sistemul de canalizare pluvială și menajeră și racordarea lui la canalizarea stradală.

Montaj sistem termic Liceul Miniș

La o insituție de învățământ am montat integral sistemul termic (încălzire și răcire) asigurat prin ventiloconvectoare de tavan și radiatoare (încălzirea este asigurată prin două cazane cu combustibil solid iar energia pentru încălzire și răcire este asigurată de o pompă de căldură CLIVET varianta aer-apă cu capacitate de de 149kW).

Montaj centrale termice cu automatizare de cascada

Montaj centrale termice cu automatizare de cascada  la bloc de locuinte din Arad.

Reabilitare incalzire Liceu Arad

  La acest liceu s-a optat pentru montarea unui grup termic propiu care sa rezolve atat incalzirea spatiilor de invatamant cat si prepararea apei calde menajere pentru caminul-internat al liceului. Racordarea acestui grup termic la reteaua de apa fierbinte a orasului s-a realizat cu conducte subterane din otel preizolat.

Lucrari de instalatii termice si sanitare – cabinet medical

La acest cabinet s-a optat pentru solutia ingroparii tevilor termice si sanitare in sape si pereti intrucat normele igienico-sanitare nu permit expunerea acestora. Radiatoarele s-au legat la coloanele termice cu robineti de tip ,,H” care reduc la minimum vizibilitatea tevilor de racord. Tevile termice si sanitare de tip ,,TECE Germania” sunt de cea mai buna calitate, cu racordul fitingurilor prin manson alunecator, fara garnituri.

Instalare pompa caldura

La o casa particulara cu suprafata de 400 mp s-a executat un sistem de incalzire/racire in pardoseala, utilizand ca si sursa de energie o pompa de cadura sol-apa de 12kw de la firma Viessmann. S-au montat sonde marca Rehau in cele trei foraje de 100mm diametru si adancimea de 90m. S-a executat conectarea tubulaturii sondelor intr-un camin de distributie. S-au executat montarea pompei de caldura si legaturile hidraulice cu pufferul si boilerul. La finalul lucrarii se poate urmari pe ecranul automatizarii pompei de caldura Viessmann un grafic de functionare si de consum energetic. Ca informatie, in sezonul rece, la o suprafata de 450 mp construita costul mediu al energiei electrice necesare pompei de caldura in regim de incalzire este de 180 lei/luna.